Nurin CikPuan Mary Kay: 2017

Pages

31 Dec 2017

Perunding Kecantikan Mary Kay Kluang Johor


Assalammualaikum & Selamat Sejahtera 



Wanita dan kecantikan memang tidak dapat dipisahkan. Sebagai salah seorang perunding kecantikan, tugas Nurin adalah membantu anda mengenalpasti masalah kulit anda dan mendapatkan rawatan kulit terbaik supaya kulit anda sihat dan berseri. Jika anda ingin mengetahui dengan lebih lanjut, 
hubungi Nurin di

Call/sms/Whatsapp/telegram: 012-799 5298

Aktiviti menarik secara PERCUMA:
1. Lip Spa
2. Hand Spa
3. Skincare Session
4. Freegift
5. Konsultasi Individu
6. Makeup Session

Jangan mudah Kata TIDAK..Cuba dahulu sebelum beli .. Itu yang pentingnya. Sebab tu pentingnya free facial atau kelas kecantikan kulit (Skin Care Class atau SCC) untuk anda semua!


#marykaykluang #marykayayerhitamkluang #marykaykahang #marykaysrilalang #marykaysimpangrenggam #marykayjohor

5 May 2017

MARY KAY KLUANG : EYE MAKEUP REMOVER MARY KAY BEST KE?

Assalamualaikum. Harini kak nurin nak celoteh sikit 


Kak Nurin : Macamana awak cuci makeup di bahagian mata?
Adik manis : Kak nurin, kita cuci guna pencuci muka laaa
Kak Nurin : haa? Okey pengsan jap dengar!

Hati-hati ye adik manis kakak manis, Kulit di kawasan mata, 5 kali lebih nipis berbanding kulit di kawasan lain pada wajah anda. Cleanse khas untuk WAJAH, untuk MATA memang ada Khas untuk mata. 

Pegi guardian, pegi watson tak pun pegi farmasi. Cari Eye makeup remover.. Ada banyak pilihan. Harga pun tak mahal,masih mampu milik =)

Mary Kay pon ada Eye makeup remover. Produk diformulasikan oleh pakar kulit, Tiada bahan yang boleh merosakkan struktur kulit dan yang paling penting, tidak meyumbat liang pori..yang best nya? Merawat kulit sehingga lapisan dalam kulit secara semulajadi. Tak tau nak cakap camne. Tapi memang bestlah Eye makeup remover ni.


Haaaaa yang ni la Eye makeup remover dari Mary Kay

  • Tidak mengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit.
  • Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap.
  • Mengandungi SILIKON yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan. Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama dan juga selamat digunakan untuk mencuci bibir.
  • Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah.



Nak try? Free Je

boleh Wssap kak nurin, kite deal masa dan tempat
Nurin | 0127995298

4 May 2017

MARY KAY KLUANG : SKIN CARE CLASS PERCUMA

Last 2 week kak nurin busy sangat, nak update facebook, IG tak sempat. blog lagi laaa tak sempat-sempat. Busynya macam hilang terus dari dunia internet haha.. di sebabkan hilang dari rada, ada yang wassup kak nurin "hakak tak buat skin care class free lg ke" lg best soalan die "skin care class dah kena byr ke" .Kak nurin selalu buat skin care class adik manis, cuma tak update kat fesbuk je..

nahhhh, 
-

kak nurin share gambar skin care class


okey laa nk open skin class lagi..meh la belajar cara penjagaan kulit yg betul..free je😍 kite sharing ilmu. Kenali jenis kulit anda, apa keperluan kulit muka,,Macam-macam lagi kak nurin nak share untuk adik manis. Jangan risau tiada paksaan untuk membeli produk.

boleh Wssap kak nurin, kite deal masa dan tempat
Nurin | 0127995298


MARY KAY KLUANG : TRUE DIMENSIONS LIPSTICK BAGUS UNTUK BIBIR KERING

Hari ni kak nurin pos 2 batang lipstick True Dimensions. Guest tanya lipstick yang sesuai untuk bibir kering, accutally semua lipstick mary kay sesuai untuk mereka yang ada masalah bibir kering. Macam lipstick True Dimensions ni, bila oles kat bibir akan rasa lembap je. Warna pun sangat memukau taw. 

testimoni dari kak konah TD Firecracker


KELEBIHAN UTAMA MARY KAY TD LIPSTICK


1 - Lembapkan bibir serta-merta lepas apply untuk jangka masa yang lama.
2 - Licinkan garis halus kat bibir, so bibir nampak healthy gitew.
3 - Ada 12 pilihan warna dari range warna soft hingga warna berseri.
4 - Rawat bibir, bukan mencantik je.
5 - Ada 2 ramuan anti-aging yang boleh percepatkan penghasilan kolagen and kekalkan tahap lembapan bibir.




Nak beli tapi takut warna tak sesuai dengan anda? Jangan risau jom kita buat party lipstick.boleh try macam2 koleksi lipstick kak nurin!

boleh Wssap kak nurin, kite deal masa dan tempat
Nurin | 0127995298

MARY KAY KLUANG : KELAS ADVANCE MAKE UP UNTUK BEAUTY CONSULTANT

1 May 2017 - bincang-bincang dengan SD, apa nak buat ek cuti ni.. SD Siti pun bagilah idea yang bernas lagi menggugat jiwa raga. Jom buat advance Makeup untuk Beauty Consultant kita! Sape setuju? haha

Alhamdulillah, kelas berjalan dengan lancar, banyak persoalan terjawab, beauty consultant pon semakin bersemangat. Tak dapat nak snap picture banyak-banyak, 2 hari kursus,badan letih.. tapi gigihkan diri bawak beauty consultant kak nurin belajar advance makeup. Seronok la diorang, ADVANCE MAKEUP free!


 ðŸ™‹kak nurin nak bagi anda KELAS KECANTIKAN PERCUMA💄💄ada yang NAK kee🙋
5 ORANG TERAWAL FREE GIFT LIMITED EDITION ðŸ˜ðŸ˜

boleh Wssap kak nurin, kite deal masa dan tempat
Nurin | 0127995298

2 Mar 2017

MARY KAY KLUANG : REVIEW MARY KAY LIQUID FOUNDATION - TIMEWISE MATTE


Dah lama nak share testimony/review penguna-penguna Liquid Foundation Mary Kay. Tapi manjang tak sempat je, jadual harian sentiasa penuh dengan kerja hakiki dan skin care class.hihi

Tahu tak,apa sebenarnya fungsi foundation? fungsi Foundation adalah melindungi kulit daripada terkena kotoran secara terus menerus..Debu dan kotoran akan melekat pada foundation. Makanyaa kalau nak cari foundation Pastikan foundation tu membenarkan pori anda bernafas..seperti Timewise Foundation dari mary kay.

Hari ni kak nurin nak  terangkan sedikit kenapa Liquid Foundation Mary Kay BEST dan sangat2 best!! Mary Kay Liquid Foundation dirumus dengan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk membantu kulit mengekalkan penampilan muda remaja.Mary Kay Liquid Foundation diseduh dengan vitamin E dan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk kulit yang segera tampak lebih tegang, muda dan sihat. Kulit juga berasa dilembapkan sepanjang hari..

Liquid Foundation Mary Kay terbahagi kepada 2 jenis:
1. TimeWise Luminous-Wear™ Liquid Foundation (Dry)
2. TimeWise Matte-Wear™ Liquid Foundation (Normal/Berminyak/Kombinasi)


Kelebihan Liquid Foundation Mary Kay:
· Kulit tampak cerah dengan serta-merta
· Kulit tampak berseri sepanjang hari
· Memberikan kilauan maksimum
· Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari
· Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat
· Secara ketaranya mengurangkan garis halus dan kedutan
· Secara ketaranya mengurangkan penampilan pori
· Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan
· Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara
· Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam
· Memberikan kemasan kilauan yang tahan lama kepada kulit
· Tidak melekat dalam garis halus
· Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang secara ketara
· Tahan pindahan dan tahan kelembapan
· Formula ringan yang dapat disapu rata dan licin

nahhhhh review from my guest!!
.
.

1 more
.
.




1 Feb 2017

MARY KAY KLUANG : KHASIAT OIL FREE HYDRATING GEL MARY KAY


Assalammualaikum
Hai, Sape selalu bangun pagi2 muka rasa berminyak? baru bangun tidur muka dah tak selesa kan..Ehh dulu Nurin pun mcm tu jugak..walaupun tak kronik tahap minyak boleh buat goreng pisang, tetap tak selesa. tu dulu laaa tapi sekarang tak lagi. Nak tau apa rahsia? bab-bab untuk skin,untuk kesihatan,i tak penah lokek uolss..sentiasa sharing-sharing,hihi..okey laa,nak share ni..semestinya My favourite skin suplement laa. Oil free hydrating gel(OFHG) nama dia. Produk paling best dari Mary Kay. So hydrate, so FLAWLESss OK ! dah 4 bulan pakai,tak penah tinggal walau sehari ðŸ˜‰ boleh tahan berapa lama? lama dik non,4 bulan pakai pon ade lagi nih..ade yang nak cuba try test? Nurin nak bagi free je uolss


Oil Free Hydrating Gel - Terbaik untuk:


😍Kawalan minyak
😍Redakan masalah jerawat & skin sensitif
😍For a flawless skin
😍Good base before makeup
😍Soft skin & of course utk cantikan & sihatkan skin uols
😍Kulit tampil cerah berseri. .





Banyak lagi KHASIATnyee nanti free2, Nurin citer detail lagi ye.. hurmm Kulit tanpa supplement, ibarat kita makan nasi TANPA SAYUR! 
Best ke best?😘
Nak ke nak? ðŸ˜


Independent Beauty Consultant
Nurin | +60127995298
Nurin CikPuan Mary Kay . Designed by MaiGraphicDesign