Nurin CikPuan Mary Kay: May 2017

Pages

5 May 2017

MARY KAY KLUANG : EYE MAKEUP REMOVER MARY KAY BEST KE?

Assalamualaikum. Harini kak nurin nak celoteh sikit 


Kak Nurin : Macamana awak cuci makeup di bahagian mata?
Adik manis : Kak nurin, kita cuci guna pencuci muka laaa
Kak Nurin : haa? Okey pengsan jap dengar!

Hati-hati ye adik manis kakak manis, Kulit di kawasan mata, 5 kali lebih nipis berbanding kulit di kawasan lain pada wajah anda. Cleanse khas untuk WAJAH, untuk MATA memang ada Khas untuk mata. 

Pegi guardian, pegi watson tak pun pegi farmasi. Cari Eye makeup remover.. Ada banyak pilihan. Harga pun tak mahal,masih mampu milik =)

Mary Kay pon ada Eye makeup remover. Produk diformulasikan oleh pakar kulit, Tiada bahan yang boleh merosakkan struktur kulit dan yang paling penting, tidak meyumbat liang pori..yang best nya? Merawat kulit sehingga lapisan dalam kulit secara semulajadi. Tak tau nak cakap camne. Tapi memang bestlah Eye makeup remover ni.


Haaaaa yang ni la Eye makeup remover dari Mary Kay

  • Tidak mengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit.
  • Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap.
  • Mengandungi SILIKON yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan. Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama dan juga selamat digunakan untuk mencuci bibir.
  • Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah.



Nak try? Free Je

boleh Wssap kak nurin, kite deal masa dan tempat
Nurin | 0127995298

4 May 2017

MARY KAY KLUANG : SKIN CARE CLASS PERCUMA

Last 2 week kak nurin busy sangat, nak update facebook, IG tak sempat. blog lagi laaa tak sempat-sempat. Busynya macam hilang terus dari dunia internet haha.. di sebabkan hilang dari rada, ada yang wassup kak nurin "hakak tak buat skin care class free lg ke" lg best soalan die "skin care class dah kena byr ke" .Kak nurin selalu buat skin care class adik manis, cuma tak update kat fesbuk je..

nahhhh, 
-

kak nurin share gambar skin care class


okey laa nk open skin class lagi..meh la belajar cara penjagaan kulit yg betul..free je😍 kite sharing ilmu. Kenali jenis kulit anda, apa keperluan kulit muka,,Macam-macam lagi kak nurin nak share untuk adik manis. Jangan risau tiada paksaan untuk membeli produk.

boleh Wssap kak nurin, kite deal masa dan tempat
Nurin | 0127995298


MARY KAY KLUANG : TRUE DIMENSIONS LIPSTICK BAGUS UNTUK BIBIR KERING

Hari ni kak nurin pos 2 batang lipstick True Dimensions. Guest tanya lipstick yang sesuai untuk bibir kering, accutally semua lipstick mary kay sesuai untuk mereka yang ada masalah bibir kering. Macam lipstick True Dimensions ni, bila oles kat bibir akan rasa lembap je. Warna pun sangat memukau taw. 

testimoni dari kak konah TD Firecracker


KELEBIHAN UTAMA MARY KAY TD LIPSTICK


1 - Lembapkan bibir serta-merta lepas apply untuk jangka masa yang lama.
2 - Licinkan garis halus kat bibir, so bibir nampak healthy gitew.
3 - Ada 12 pilihan warna dari range warna soft hingga warna berseri.
4 - Rawat bibir, bukan mencantik je.
5 - Ada 2 ramuan anti-aging yang boleh percepatkan penghasilan kolagen and kekalkan tahap lembapan bibir.




Nak beli tapi takut warna tak sesuai dengan anda? Jangan risau jom kita buat party lipstick.boleh try macam2 koleksi lipstick kak nurin!

boleh Wssap kak nurin, kite deal masa dan tempat
Nurin | 0127995298

MARY KAY KLUANG : KELAS ADVANCE MAKE UP UNTUK BEAUTY CONSULTANT

1 May 2017 - bincang-bincang dengan SD, apa nak buat ek cuti ni.. SD Siti pun bagilah idea yang bernas lagi menggugat jiwa raga. Jom buat advance Makeup untuk Beauty Consultant kita! Sape setuju? haha

Alhamdulillah, kelas berjalan dengan lancar, banyak persoalan terjawab, beauty consultant pon semakin bersemangat. Tak dapat nak snap picture banyak-banyak, 2 hari kursus,badan letih.. tapi gigihkan diri bawak beauty consultant kak nurin belajar advance makeup. Seronok la diorang, ADVANCE MAKEUP free!


 ðŸ™‹kak nurin nak bagi anda KELAS KECANTIKAN PERCUMA💄💄ada yang NAK kee🙋
5 ORANG TERAWAL FREE GIFT LIMITED EDITION ðŸ˜ðŸ˜

boleh Wssap kak nurin, kite deal masa dan tempat
Nurin | 0127995298

Nurin CikPuan Mary Kay . Designed by MaiGraphicDesign